fbpx

Sådan får du de bedste Black Friday tilbudSådan får du de bedste Black Friday tilbud

Black Friday er måske den største shopping dag overhovedet i Danmark og resten af verdenen.

Konceptet Black Friday stammer fra USA, og bliver normalt holdt den første fredag efter Thanksgiving, hvilket er i slutning af november.

Black Friday er blevet taget godt imod i Danmark, og bliver større år efter år i lille Danmark.

Forventninger til Black Friday i 2021 er også større end nogensinde, og butikkerne regner med et endnu bedre resultat end 2020.

Vi har lavet en lille guide over, hvordan du får fingre i de bedste tilbud på Black Friday, samt hvordan du bedst muligt forbereder dig til Black Friday.

Gennemgå ugeaviserne og internettet

Det første du skal gøre når Black Friday bliver annonceret, er at gennemgå alle ugeaviser der har de produkter, du ønsker at købe på Black Friday.

Ugen op til Black Friday begynder de forskellige butikker allerede, at annoncere nogle af deres attraktive Black Friday tilbud, og du kan dermed danne dig et overblik allerede en uge før Black Friday.

Webshops begynder også ligeså stille, at annoncere deres Black Friday tilbud, og du bør derfor også besøge de webshops, som har de produkter du ønsker, for at se hvilken Black Friday tilbud de har.

Lav en liste over dine ønskede køb

Når du har gennemgået ugeaviserne og internettet, så kan det være en fordel, at lave en liste over de produkter du gerne vil købe Black Friday.

Med en liste over de produkter du ønsker, får du et langt bedre overblik, og det er nemmere at overskue Black Friday, som godt kan være en hektisk dag normalt.

Det kan også være en god ide, at lave nogle alternativer til dine ønskede køb, da de bedste Black Friday tilbud ofte hurtigt bliver udsolgt, og så er det godt at have en plan B.

Se på de historiske priser

Et godt råd til når du skal købe produkter på Black Friday, er at bruge en prissammenlignings platform, til at studere den historisk pris, så du ikke kommer til at betale for meget for et produkt.

Det er desværre ikke altid, at Black Friday er den dag, hvor alle produkter er billigst, på trods af at mange har denne opfattelse.

Hvis du har lavet en liste over de ting du gerne vil købe Black Friday, så kan du med fordel lige tjekke op på den historiske pris, så du har et overblik over, hvor godt tilbuddet enligt er.

BEDST I TEST OG PRIS!

🥇 Musclepain massagepistol

musclepain massagepistol